Dan
Sat
Min
Sek

Zamislite Kako Bi Se Osjećali Kad Bi Mogli Prodati Više Svojih Proizvoda Tako Da Napravite Da Se Vaši Potencijalni Sami Uvjeravaju. 

Kako Bi To Promjenilo Vaše Prodajne Rezultate i Vaš Život?

Dubravka Čalušić

Network Marketing / Prodaja

'' Zahvaljujući ovom programu sam postigla puno bolje rezultate u svojoj kompaniji i preporučujem ga svima koji žele napraviti transformaciju sebe i svojih rezultata ''

Koraljka Soldan

Uslužne djelatnosti

'' Oduševljena sam programom , vrijedi svaku kunu. Investirala sam do sada preko 9.000eura u razne programe ali ovako nešto još nisam vidjela, HVALA''

Dražen Lopač

Direktna prodaja / Investicije

'' Iskreno, bio sam isprva skeptičan i mislio da neću puno toga novoga otkriti jer sam već puno edukacija prošao. O, kako sam se prevario! Ove metode NITKO drugi ne uči, a toliko su moćne da je to nevjerojatno. ''

Mirko Kruljac

Edukacija

'' Zahvalio bi se Lizi, Danijelu i Predragu jer sam pomoću tehnika iz ovog Programa uspio promjeniti na bolje i efikasnije svoj model prodaje. Još jednom hvala što ste nam ovo omogućili.''

Dragi prijatelju,

Svatko od nas, zapravo 99% nas je započelo studirajući TRADICIONALNE prodajne tehnike koje su učili stari prodajni gurui. I dan danas svaki početnik koji ulazi u svijet prodaje počinje studirajući knjige ’’Starih Prodajnih Gurua’’ ili naiđu kod nas na ”TRADICIONALNOG GURUA” koji uči prodaju na tradicionalan način i priča ono što nije prošao.

U tim materijalima, znaš, tom tradicionalnom prodajnom modelu sve se svodi na štetu ljudskog odnosa s vašim potencijalnim kupcem.  Mogli ste to već primjetiti. To je mentalitet prodavača protiv kupca, kao da ćete svakodnevno ratovati protiv svojih potencijalnih klijenata, pokušavajući manipulirati i pridobiti ih za prodaju.


Sada vas želim pitati, mislite li da je ovaj pristup za kupce transparentan i da ga prodavači iz svih industrija koriste cijelo vrijeme? Mislite li da kupci to mogu osjetiti od vas kad pravite prodaju?

I šta se onda događa?

Jednostavno oni se odbranjuju, izbacuju prigovore i odbijaju vas, zvuči poznato, zar ne?

Razmislite o tome, volite li biti prisiljeni kupiti nešto ili razgovarati s nekim čiji je jedini cilj dobiti ono što želi? Kako se osjećate kada prodavač na vama koristi tehnike zatvaranja ili vas pokušava nagovoriti da kupite nešto od njih? Prvog trena kada shvatite da vam žele nešto prodati, šta uradite?

Automatski postavljate svoj obrambeni zid. Jeste li ikad pomislili da vaši potencijalni klijenti rade isto s vama zbog načina na koji komunicirate s njima?

Nemojte me pogrešno shvatiti

Možda ste profesionalac koji barata ozbiljnim ciframa i postigli ste prodajne ciljeve. A, ako smo iskreni … iako vam ide odlično, znate da bi vam ipak moglo ići puno bolje.

Ne bi škodilo povećati taj postotak zatvaranja za 20% … 50% … 80% … zar ne?

Siguran sam da ćete se i vi složiti da vrijedi testirati neke jednostavne promjene koje vi ili vaš prodajni tim možete odmah primjeniti da biste danas počeli sklapati više ponuda … Je li tako?

Da li nešto od ovoga možda zvuči poznato?

DOBRE VIJESTI: Niste vi krivi. Nije do VAS!

Stare, zastarjele, manipulativne taktike prodaje su mrtve. One ne rade, a vaši potencijalni točno znaju šta radite, točno znaju svaku TRADICIONALNU taktiku i metodu.

Možda je vrijeme za promjenu na nešto što dokazano funkcioniše?

Ne vjerujete mojim riječima…..?

Osim što mi je program pomogao da čitam druge ljude , uvelike mi je pomogao na razgovoru za posao i danas obavljam studentski posao u kojem se vidim danas-sutra u životu.
Matea Maleš
Student / CEO
Za sve ljude koji žele napredovati u novom sektoru, trenutnoj ekonomiji, toplo ih preporučujem. Oni mogu pružiti najkvalitetniju edukaciju koja će nam koristiti ne samo u biznisu već i u životu.
Željko Čičin-Šain
Prodaja / MLM
Truerainmaker program dao mi je još dodatnih informacija i saznanja , naučio sam kako se rade Capture ( Landing ) stranice i Autoresponder koji mi je puno pomogao u mom radu.
Dean
Internet Marketing

Stari model prodaje je MRTAV. Vrijeme je da prihvatite NOVI MODEL ili ostanete po strani!

Stari model prodaje je MRTAV. Vrijeme je da prihvatite NOVI MODEL ili ostanete po strani!

Predstavljamo Truerainmaker® Certification Program

Novi Model Prodaje U Novoj Ekonomiji

Profesionalni Edukativni Paket , Preko 12 Moćnih Modula, Dnevni Interaktivni Materijali , Interaktivni Video Sadržaj, Kvizovi, Tonske Vježbe, Roleplay Pozivi- #1 PROFESIONALNA PLATFORMA + Prodajni Kursevi Poznatih ” GURUA ”

Ovo je Jedino Mjesto Gdje Možete Naučiti Nevjerovatno Moćnu Tehnologiju Uvjeravanja Koja Potiče Potencijalne Klijente Da Sami Sebe Uvjere.

SAMO MI ZNAMO I UČIMO PROCES NEURO-EMOCIONALNIH PITANJA, NITKO DRUGI!

Truerainmaker Uvjeravanje je vještina koja ti omogućuje da:

Šta Kada Bi Vam Rekao Da Je Itekako Moguće Da Se Vaši Klijenti Sami Uvjere?

A sve što trebate je postaviti neutralna truerainmaker pitanja u pravo vrijeme.

Naša Dokazana i Unikatna Truerainmaker Metodologija jedini su ”NO-PUSHY” sistem za koji je dokazano da brzo i masovno povećava prodaju, učvršćuje autoritet, poboljšava vezu sa vašim potencijalnim klijentima i još mnogo toga..

… istovremeno osiguravajući da vaši potencijalni kupci dobiju upravo ono što im treba, a da se ne osjećaju izmanipuliranim, prisiljenim ili ” PRODANIM. ”

Evo zašto je Truerainmaker Program Drugačiji Od Bilo Kojeg Drugog Prodajnog Programa Kojeg Ste Uzeli U Prošlosti!

Pored transformacije i implementacije, pogledajte šta ćete sve dobiti ( NEŠTO NIKAD VIĐENO )

MODUL 1 - Uvod u TR Tehnologju

Vrijeme je da naučite ŠOKANTNU razliku između STAROG modela i NOVOG modela prodaje. Živite u doba nepovjerenja. ( Već u prvom modulu imat ćete znanje takvo da možete prodati svoj proizvod ne samo običnom kupcu, nego i naprednom prodavaču bez da on uopšte i osjeti da mu nešto prodajete. )

MODUL 2 - TR Perfomanse

Drugi modul je fokusiran na Mindset Istinskog Truerainmakera. Truerainmaker perfomanse omogućuju da kreirate plan koji će vam omogućiti da živite život kakav ste oduvijek željeli i da vaša vrijednost, potencijal i UNIKATNO ”JA” izađe na površinu. ( Veliki broj pozitivnih komentara smo dobili za ovaj modul )

MODUL 3 - Odabir & Analiza

U ovom modulu naučit ćete kako da odaberete proizvod ili uslugu za konkurentno tržište, provedete brzu marketinšku analizu novog proizvoda te postavite ključna pitanja prije nego što uložite vrijeme ili novac. Imate proizvod ili uslugu, ali ne znate tko su vaši kupci ? Ovdje ćete naučiti strategiju kako da identificirate vaše idealne kupce. + još mnogo toga..

MODUL 4 - Faza Povezivanja

Omogućava da stavite fokus sa vas na vašeg potencijalnog  klijenta i započnete prodajni proces poput opuštenog prijateljskog razgovora.

MODUL 5 - Faza Angažmana

ANGAŽMAN FAZA zaista je srž otvorenog dijaloga. Ovo je mjesto gdje se prodaja vrši. Ova faza je 85% od NOVOG MODELA prodaje.

MODUL 6 - Svjesno Problemska Pitanja

Otvaraju emocionalna vrata kako bi saznali koji su problemi vaših potencijalnih, zašto imaju te probleme i kako to utiče na njih. Doznajte šta to znači da ljudi imaju – DVIJE ISTINE.

MODUL 7 - Svjesno Solucijska Pitanja

Uključuju potencijalne kupce i njihove ideje što
jača benefite rješavanja njihovih problema.

MODUL 8 - Posljedična & Kvalifikacijska Pitanja

Pomažu potencijalnim kupcima da preispitaju svoj način razmišljanja i istražuju posljedice nerješavanja svojih problema.

MODUL 9 - Faza Tranzicije & Predstavljanje Rješenja

Tranzicija: Tranzicija na predstavljanje vašeg rješenja Predstavljanje: POVRATNE INFORMACIJE / DOGOVOR pokazuje kako će određene prednosti i benefiti vašeg rješenja rješiti njihov problem.

MODUL 10 - Difuziranje Prigovora

Kako pomoći potencijalnom kupcu da prevlada vlastite brige. Većina prodavača “starog kova” loše instant reagira naučenim odgovorom na prigovore. Ovdje ćemo vas naučiti kako se radi na ispravan način.

MODUL 11 - Faza Izvršenja

Pomaže potencijalnim klijentima da se obvežu i poduzmu slijedeći korak za kupnju vašeg rješenja.

MODUL 12 - Truerainmaker Proces

Faza u kojoj ćemo ponoviti cijeli proces Truerainmaker pitanja i kreirati skripte za vašu industriju.

CERTIFIKAT + MATERIJALI RAVNO PRED VAŠA VRATA KAKO BI MOGLI JOŠ VIŠE PRAKTICIRATI NAUČENO ( SVE ZA VAŠ USPJEH )

Na vašu adresu šaljemo sve potrebne materijale koji će vam dodatno pomoći u usavršavanju Truerainmaker Programa.

Naša Interaktivna Platforma Za Edukaciju

Roleplay Trening, Tonske Vježbe, Trening Neverbalne Komunikacije / Govor tijela, Skriptiranje, Pitanja i Odgovori…
Korak po korak struktura prodajnog poziva za svaku industriju.

Pratimo Napredak Svakog Klijenta U Stvarnom Vremenu

Imamo detaljnu analitiku svakog korisnika.
To vama i nama omogućava da zajedno pratimo vaš rad i napredak. U slučaju nerazumijevanja lekcije imate otvorenu FB grupu 24/7 + LIVE MESSENGER CHAT za svako pitanje.

To je samo mali uzorak onoga što ćete pronaći.

U ovom master programu Truerainmaker Uvjeravanja postoji 12 velikih modula.

Svaki dizajniran za prečicu vaše edukacije. Svaki vam daje tačan super detaljni putokaz koji vam je potreban da bih postali  majstor uvjeravanja i dominirali svojim područjem.

Kada posjedujete “Truerainmaker Program “, uz narudžbu ćete dobiti brojne BESPLATNE bonuse. 

Ovo pismo je OGROMNO a samo smo stavili jedan mali dio onoga što vas čeka na drugoj strani kada postanete Truerainmaker.

+ JOŠ BONUSA …

Luping ( Riješavanje Prigovora Po JB Modelu )

Nevjerovatno vrijedan BONUS koji će vam pokazati kako riješiti prigovor po SLP sistemu. ( Ovo je jako zanimljiv pristup difuziranju prigovora )

197€

UKUPNE VRIJEDNOST!

Jezički Obrazci Za Luping

Dobit ćete materijale na našem jeziku koji će vam pomoći pri riješavanju prigovora po SLP sistemu!

197€

UKUPNE VRIJEDNOST!

Jezički Obrazci Za Zatvaranje

Dobit ćete materijale na našem jeziku koji će vam pomoći pri zatvaranju prodaje po SLP sistemu!

197€

UKUPNE VRIJEDNOST!

Apsolutna Sigurnost ( Po JB Modelu )

Naučit ćete kako zapravo izgleda prodaja i koji su krucijalni elementi u prodaji!

197€

UKUPNE VRIJEDNOST!

Postavljanje pravih pitanja

Vrijedan BONUS koji će vam pokazati kako postavljati prava pitanja tokom komunikacije.

147€

UKUPNE VRIJEDNOST!

Izgradnja Raporta

Izgradnja raporta je krucijalna u Novoj Ekonomiji , ovaj BONUS pokazuje kako to uraditi u prvih 5 sekundi komunikacije.

147€

UKUPNE VRIJEDNOST!

Ponašanje na sastanku

Video lekcija u kojoj ćemo vas naučiti kako se ponašati na sastanku.

127€

UKUPNE VRIJEDNOST!

Umjetnost prospektinga

U ovoj video lekciji naučit ćete kako raditi prospekting, NA PRAVILAN NAČIN!

137€

UKUPNE VRIJEDNOST!

[fc id='8'][/fc]

Pa…Koliko vrijedi Truerainmaker™ Certification Program?

Vrijedi barem tri puta više od onoga koliko je vaša investicija. Budući da je u toku snimanje još dodatnih BONUSA , a mi smo željni stvoriti mnogo zaljubljenika u program, za sve koji trenutno čitaju ovo smanjujemo cijenu za prvih 10 polaznika….

Sa stvarne vrijednosti od 15.333.00 smanjujemo na privremenih €727 ili 3x po 247€

'' Ovo je totalno originalno učenje. Ne samo na našim prostorima, nego i vani. Ti mali detalji koje uopće nisam znala, a čine toliku razliku u ostvarivanju prodaje. Svaka vam čast! ''

Miroslav Mutinić

IT sektor / Prodaja

'' Predobro. Imali smo sastanak sa nekoliko klijenata u našoj kompaniji, i po prvi puta ostvario sam veću prodaju bez nametanja i kroz jedan opušteni razgovor. Metode su vrhunske , zlata vrijedne.''

Ova Ponuda Vrijedi Samo Za Prvih Par Realnih Osoba

 ( BEZ PRIGOVORA )

Ne dajemo samo tako ovako REZULTATIVNE vještine zasnovane na neuro-emocionalnoj metodologiji. Ne pada nam na pamet takvo dragocjeno znanje davati olako. Svjesni smo koliko smo godina i novca utrošili da bi stekli ovo iskustvo, kako bismo sada to sve prenijeli i na vas.

Odmah da se razumijemo, ovo je kratkotrajna ponuda.

Truerainmaker Challenge je zaista je poput posjedovanja stručnjaka za uvjeravanje koji stoji odmah iza tebe i šapće ti na uho sve savršene stvari za reći kako bih zatvorio prodaju . Postaješ pravi ” insajder ”.

Nema osobe koja nije 2x,3x pa i 10x vratila investiranu vrijednost. – To ste mogli primjetiti!

Cjelokupni program smo ograničili na 500 polaznika , a sada dok je u toku kreiranje dodatnog sadržaja, realnu investiciju sa svim dodatnim BONUSIMA smanjujemo na samo 727€.

Toliko Smo Sigurni U Vrijednost Programa Da…

Preuzimamo Sav Rizik Iz Ove Ponude Za Vas S Nepobjedivom  Garancijom

Sav Vaš Rizik Sada Je Nestao! – Ako ste možda skeptični, otkud znam!

Morate požuriti. Ovo je prvi put da ovaj materijal nudimo široj javnosti. I, kao što smo rekli, nije nam do toga da nas preplavi hiljade pozitivnih odgovora na program. Zadržat ćemo ovu posebnu ponudu samo dok se svima možemo kvalitetno posvetiti. Naš privatni broj telefona i privatnu email adresu će odsada imati samo polaznici TrueRainmaker programa.

Znamo kako je teško pronaći stvarne, iskrene i stručne savjete poput ovog. Ako nisi spreman za ono što ovdje predstavljamo, to je u redu. Neke od ovih tajni i taktika toliko su daleko od ” Poznatih ” da samo iskusni uvjerivači znaju koliko dobro rade. A mi smo otkrili stvarno najbolje tajne uvjeravanja koje niko drugi nema znanja i petlje otkriti.

Mariana Anerić

Beauty & Spa industrija

'' Moram vas pohvaliti! Toliko materijala, gotove skripte i, najbitnije d svega, potpuno drugačije učenje. Kad sam prvu veću prodaju zaključila pomoću ovih tehnika, cijeli dan sam imala osjećaj kao da sam izumila kotač 🙂 ''

'' Ovo je fantastično! Tek sada vidim koliko zapravo ništa nisam prije znala, i koliko su bezuspješne stare metode, točnije rečeno, koliko su ove metode jake. Sada tek radim na sebi pravu transformaciju. Odlično! "

Moja Iskrena Poruka Za Vas:

Postani TrueRainmaker danas, odmah, dok ti je prilika omogućena i dostupna. I pripremi se da doživiš onaj ”AHA” efekat zašto je ovo nešto što će ti pokazati da si bio u pravu kada si poduzeo akciju, a isto tako taj PAMETAN POTEZ imat će veliki uticaj na tvoj život– POZITIVAN!

Moguće je da ćeš propustiti ovu priliku razmišljajući da se ovakvo znanje može ”nabaviti” za manje novca, skeptičan si razmišljajući da li ćeš moći sa investicijom od 1.927$ kreirati 2x pa i 5x veći povrat vrijednosti i samo si prelistao cijelo pismo govoreći sebi ”Hajde da pročitam, baš me zanima šta piše, ima vremena da investiram ako budem želio”..

Šta god uradio mogu to cijeniti! Sa svih strana imate programe, kurseve koji uče kako ovo kako ono..

Pitanje je samo: Da li želite investirati u programe i kurseve koji su lijepi i dobri ili u nešto što je DOKAZANO I SIGURNO da povećava prodaju i najbitnije od svega, poboljšava kvalitetu vašeg života.

Na sve do sada mogu vam reći da ovakvo znanje NEĆETE PRONAĆI nigdje kod nas!

Dok vas drugi uče Dame, mi vas učimo ŠAH !

I pored naših 70-ak klijenata koji su prošli kroz program GARANTIRAJUĆI vama SIGURAN REZULTAT, isto tako nas trojica možemo svakoj osobi reći da će imati siguran rezultat kada primjeni našu tehnologiju – BEZ RAZMIŠLJANJA!

P.S. Danas je vrijeme malo škakljivije, a naša investicija u ovakvo vrijeme možda vam može stvarati problem da riješite svoje probleme i poboljšate prodaju. Iz tog razloga otvoreni smo za vaša pitanja u vezi Truerainamaker Programa i ako ste novi možete preuzeti naše BESPLATNE RESURSE kako bi SEBI približili Zašto Je Truerainmaker Program Drugačiji Od Bilo Kojeg Drugog Programa Kojeg Ste Uzeli U Prošlosti.

ŽIVIMO U ERI NEPOVJERENJA

NAUČITE TRUERAINMAKER NOVI MODEL PRODAJE

Svi tvrde da pomažu u poboljšanju prodaje, ali Truerainmaker Certification Program™ ima JEDINSTVENI sistematski pristup koji garantira prodajne rezultate nakon prolaska kroz tehnike neuro-emocionalnog uvjeravanja, što jednostavnim riječima znači: stvoriti kvalitetne klijente BEZ pritiska.