PREDSTAVLJAMO

TRUERAINMAKERE

” Bitno je da ono što pričaš ima iza sebe argumentiran dokaz ” – Jer živimo u eri nepovjerenja

COPYWRITER / FUNNEL MASTER LIZA EIGHT

Tokom proteklih 5 godina, Liza Eight je stvorio preko 150 hiljada pratilaca, pomogao stotinama preduzetnika da se izraze na svjetskom tržištu, kreirao svoj unikatni koncept prodajnog lijevka i osnivač je VidFlows Interaktivne Platfome koja pomaže desetinama hiljada preduzetnika da povećaju prodaju svojih proizvoda i poboljšaju edukaciju klijenata putem interaktivnih videa.

Jedan je od najuspješnijih i najcijenjenijih YouTubera. Njegova stručnost uvjeravanja kroz proces videa , copywritinga i funnela dovela ga je do suradnje sa Jordanom Belfortom ( Wolf Of Wall Street ) & Brad Lea-om.

Diamond Leader DANIJEL KRULJAC

Danijel Kruljac poznata je internet persona. Njegove web stranice u vrhu su Google pretrage za pojmove kao što su internet posao ili pasivni prihod.

To nije slučajnost. Iza toga stoji poznavanje naprednih marketinških strategija, ali i iskustvo te non-stop akcija zadnjih 10 godina online poslovanja. O Danijelu su pisali poznati mediji jer im je bila zanimljiva i neobična priča da netko u vremenima krize da otkaz na radnom mjestu profesora u školi kako bi izgradio internet biznis.

 Ako želite i vi doći do te razine, riješiti se stresa i ostvariti ozbiljne pasivne prihode na internetu onda je Danijel prava osoba koja će vam reći KAKO.

Na ovom PROGRAMU uči metode koje još nikada nije javno otkrivao.

PROSPECTING MASTER PREDRAG MASLEŠA

Predrag Masleša ima iza sebe karijeru kao samostalni poduzetnik i vlasnik uspješne tvrtke. Pobjednički mentalitet koji posjeduje i koji prenosi na svoj tim je bez konkurencije. Specijalizirao se za područje PROSPECTINGA i zaključivanje prodaje.

Ako itko na našim prostorima zna kako zaključiti razgovor brzo i efikasno, onda je to Predrag. Nije nimalo slučajno u rekordnom roku došao do statusa top lidera u kojoj god kompaniji da je bio.

Na Truerainmaker PROGRAMU na vas će prenijeti sve metode koje on koristi.